SELAMAT HARI RAYA IMLEK

Kami atas nama Bapa Abdullah C.D., kerabat KINI DAN SILAM dan seluruh bekas perajurit Rejimen Ke-10 mengucapkan SELAMAT TAHUN BARU IMLEK kepada rakan-rakan seperjuangan di Gabungan Persatuan Perdamaian Thailand, Persatuan Persahabatan Abad Ke-21 Malaysia, Persatuan Sahabat Karib di berbagai negeri, Persatuan Persahabatan Phonenix Malaysia dan semua rakyat yang merayakan hari raya ini di mana jua mereka berada.

Ulasan

Tanpa Nama berkata…
Terima kasih menyiarkan maklumat2 ini agar sejarah lengkap Semenanjung Tanah Melayu/Malaya dapat dirakamkan & tak hilang ditelan zaman. Segala yang telah berlaku, telahpun berlaku dan harus direkodkan sebagai sejarah negara. Sudut pandangan & kisah semua pihak harus di ambilkira. Sejarah bukan milik satu pihak sahaja. Tahniah.
Soalan: awal 80an saye pernah "terjumpa" siaran radio suara revolusi Malaya. Boleh tak siarkan petikan audio dr siaran berkenaan? Ada buku dr Singapura yg memuatkan petikan audio radio berkenaan tapi malangnya atas sebab2 ekonomi saya tidak dapat membelinya.
IBU RISKA berkata…
Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan >MBAH KABOIRENG< dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi >MBAH KABOIRENG< dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan >MBAH KABOIRENG< meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan >MBAH KABOIRENG< kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik >MBAH KABOIRENG< sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja >MBAH KABOIRENG< DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINISaya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan >MBAH KABOIRENG< dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi >MBAH KABOIRENG< dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan >MBAH KABOIRENG< meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan >MBAH KABOIRENG< kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik >MBAH KABOIRENG< sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja >MBAH KABOIRENG< DI 085_260_482_111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI

Catatan popular daripada blog ini

ALFATIHAH BUAT KAWAN TIWI – MUALAF REJIMEN KE-10

KISAH HEROIK PERANG BAHAMAN DI PAHANG 1891-1895