SELAMAT AIDILFITRI DARI PERSATUAN PERSAHABATAN ABAD KE-21 MALAYSIAUCAPAN SELAMAT AIDIL FITRI
PERSATUAN PERSAHABATAN ABAD KE-21 MALAYSIA


Tarikh: 7 Ogos, 2014

Kawan Abdullah C. D. yang dihormat dan Ketua Kampung beserta segenap kawan seperjuangan di Kampung Perdamaian Shukirin dan Kampung Perdamaian Kabang

Sempena akhirnya Ramadan al-Mubarak 1434 H. tibalah 1 Shawal – Aidilfitri, saya dan segenap ahli Persatuan ini dengan segala hormatnya melafazkan ucapan selamat Aidil Fitri maaf zahir dan batin kepada semua kawan seperjuangan yang jauh di mata dekat di hati, semoga kalian berada dalam keadaan selamat dan berhari raya dengan gembira ria. Semoga ibadah puasa yang ditunaikan kalian mendapat pahala berlipat ganda. Kami juga dengan rasa gembira mendapati kampung kalian berusaha maju terus telah mencapai kejayaan dan menarik perhatian dan sambutan di Thailand maupun dari Malaysia.

Dan kami tetap tak lupa mengucapkan terima kasih atas sokongan kalian mengutus perwakilan melawat dan menghadiri perhimpunan anjura kami. Berharap semoga semangat kesetiakawanan dan persaudaraan di antara kita dan di kalangan rakyat dikobarkan terus-menerus. Semoga kita sama-sama berusaha lebih giat lagi bagi meraih kejayaan dan kemenangan usaha kita masing-masing.

Sempena gembira menyambut 1 Shawal
Semangat kesetiakawanan tetap kekal
Semoa capai kejayaan secara berakal
Salam Aidilfitri ini dikirimkan terawal.

Sekian Terima Kasih dan salam hormat dari

Lee Huck Tee

Ketua Persatuan Persahabatan Abad Ke-21 Malaysia

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

ALFATIHAH BUAT KAWAN TIWI – MUALAF REJIMEN KE-10

KISAH HEROIK PERANG BAHAMAN DI PAHANG 1891-1895