PENJUAL UBAT: ISRAEL TAK AKAN KEKAL

Israel tak akan kekal..

Presiden Palestin Mahmoud Abbas pernah berkata mereka mahu mengiktiraf Israel dan tidak mahu Israel dihancurkan serta mahu mewujudkan sebuah Negara Palestin di sebelah Negara Israel.

Mahmoud Abbas memang CELAKA BESAR..!! Baca disini..Negara Haram Israel tidak akan berkekalan..

Sejarah telah membuktikan bahawa kaum Yahudi merupakan kaum yang sentiasa ditindas dan ditekan. Peristiwa-peristiwa yang berlaku sepanjang zaman semenjak dari zaman Nabi Allah Musa a.s. sehinggalah zaman mereka berada di Palestin selepas itu sentiasa menyaksikan pembunuhan kaum Yahudi secara beramai-ramai oleh musuh-musuh mereka.

Melalui peristiwa-peristiwa yang berlaku itu, kita selaku umat Islam yakin bahawa pendudukan mereka secara haram di Negara Palestin akan berakhir tidak lama lagi.

Mereka akan dihalau keluar dari Negara itu sama sepertimana datuk nenek mereka yang dipaksa keluar dari Negara itu dahulu. Perkara ini telah dijanjikan oleh Allah SWT menerusi banyak ayat Al-Quran.

Contohnya dalam surah Al-A’raf ayat 167 yang bermaksud..

“Dan (ingatlah Wahai Muhammad) ketika Tuhan mu memberitahu: Bahawa sesungguhnya ia akan menghantarkan kepada kaum Yahudi itu (terus menerus) sehingga hari kiamat, kaum-kaum yang akan menimpakan mereka dengan azab sengsara yang seburuk-buruknya (disebabkan kejahatan dan kekufuran mereka). Sesungguhnya Tuhan mu amat cepat azab seksanyadan sesungguhnya dia juga Maha Pengampun lagi Maha Mengasihani..”

Semua orang boleh kenal wajah seorang Melayu PERKASA..

Tak sangka, ARAB juga ada PERKASA..Baca disini..

---
dipetik dari http://penjualubat.wordpress.com

Ulasan

Tanpa Nama berkata…
israel akan kekal
u.s akan tumbang
dajjal akan memerintah dunia dari israel
refer to sheikh imran nazar hosein

Catatan popular daripada blog ini

ALFATIHAH BUAT KAWAN TIWI – MUALAF REJIMEN KE-10

KISAH HEROIK PERANG BAHAMAN DI PAHANG 1891-1895